OCH

OCH Ortopedi oppretter ny klinikk i Helsehuset Haugesund!  
Vi forbedrer menneskers bevegelsesevne, selvstendighet og livskvalitet
Hvem er OCH?
Sammen med våre søsterbedrifter i Sverige, Finland og på Island; er vi den største klinikkvirksomheten i hele Norden innen ortopediske hjelpemidler (proteser, ortoser og ortopedisk fottøy). Vi er alle stolte medlemmer av Össur gruppen (www.ossur.se) familien. Sammen med alle våre kolleger i Team Olmed og Össur fokuserer vi på å bruke vår innsats og kompetanse slik at mennesker uavhengig av skader eller medfødte bevegelseshemninger, forbedrer bevegelsesevne, selvstendighet og livskvalitet.
OCH har avtale med NAV og i henhold til gjeldende regler og forskrifter samt nært samarbeid med annet helsepersonell, pasienter og pårørende; bidrar vi alle til aktiv deltagelse i samfunnet og sosial inkludering. Det representerer god samfunnsøkonomi.
I Norge er OCH Ortopedi representert med klinikker i Oslo, Akershus, Østfold, Oppland, Møre & Romsdal samt Rogaland.  
Ny klinikk i Helsehuset:
Grunnet ombygging av Helse Fonna Haugesund Sjukehus, må vi fraflytte lokalene våre på sjukehuset. Vi åpner derfor ny klinikk i Haugesund, nærmere bestemt fra september da vi flytter til det flotte Helsehuset i Skårergaten 112 der vi får gleden av å dele lokaler med flere andre helseprofesjoner.
Vi fortsetter med ortopediteknisk service på Helse Fonna Haugesund Sjukehus:
OCH ortopedi er stolte av vårt langvarige og gode tverrfaglige samarbeid med Haugesund Sjukehus. Vi kommer til å fortsette vår ortopeditekniske service med tilpasning av proteser og ortoser overfor inneliggende pasienter i nært samarbeid med relevante avdelinger på Helse Fonna Haugesund. I tillegg vil vi ta i mot pasienter som henvises til vår nye klinikk i Helsehuset.
Hvilke dager vil OCH Ortopedi Haugesund på Helsehuset være betjent av ortopediingeniør?
Det er stor mangel på ortopediingeniører i Norge. I første omgang vil vi OCH Ortopedi Haugesund være til stede med ortopediingeniør hver onsdag og torsdag. På sikt er målsettingen vår å bygge opp OCH Ortopedi Haugesund til å bli en fullverdig ortopediklinikk som skal være representert med ortopediingeniør hver eneste ukedag.
Vi i OCH Ortopedi gleder oss til å satse i Haugesund! Mer informasjon kommer etter hvert. Hold deg oppdatert via www.privatsykehuset.no og www.och.no  

Hudbehandlinger

Våre hudleger kan hjelpe deg
finne den beste løsningen..

Hudbehandlinger

Vare hudleger kan hjelpe deg
finne den beste losningen..