OCH Ortopedi, Avdeling Haugesund

Vi forbedrer menneskers bevegelsesevne, selvstendighet og livskvalitet

Hvem er OCH?

OCH Ortopedi  er en ortopedibedrift med 130 medarbeidere fordelt på klinikker i Oslo, Akershus, Østfold, Oppland, Møre & Romsdal, Rogaland samt Nord-Norge. I nært samarbeid med annet helsepersonale, pasienter og pårørende; dekker vi bevegelseshemmedes behov for ortopediske hjelpemidler (proteser, ortoser og ortopedisk fottøy) i henhold til gjeldende regler og forskrifter fra NAV. Vi samarbeider med annet helsepersonell, pasienter og pårørende.

Vår målsetting er at mennesker – uavhengig av skader eller medfødte bevegelseshemninger – via vår faglige kompetanse og innsats, får forbedret bevegelsesevne, selvstendighet og livskvalitet. Dermed bidrar vi til aktiv deltagelse i samfunnet og sosial inkludering. Vi er stolte av at dette representerer god samfunnsøkonomi.

OCH Ortopedi eies av Össur (www.ossur.com) og sammen med våre søsterbedrifter i Sverige, Finland, Danmark og på Island er vi i dag den største klinikkvirksomheten i Norden innen ortopediske hjelpemidler der bl.a. felles faglig utvikling gjennomføres via våre spesialistgrupper.

På Helsehuset i Haugesund  vil våre ortopediingeniører  ta imot kunder og pasienter som har behov for ortopediske hjelpemidler (proteser, ortoser, fotsenger, løpsinnlegg/såler og ortopedisk fottøy).

Ordinære åpningstider

Mandag – Fredag: 08.30 – 16.00

Timebestilling og andre henvendelser rettes til OCH Ortopedi Oslo:
TLF: 23 28 82 00
E-POST: OSLO@OCH.NO

Vår hjemmeside: www.och.no

Les om våre ansatte her