Om Haugesund Medisinske Senter

Haugesund Medisinske Senter er et privat helsehus bygget på kompetanse, hjelpsomhet og service. Våre leger og spesialister tilbyr kvalitet i alle ledd. Vi er i dag over 30 ansatte, og senteret er blitt en av de største aktørene i regionen.

Tilbud

Haugesund Medisinske Senter består av allmenleger, fysioterapeuter og øyelege som jobber i team for å gi våre pasienter et best mulig tverrfaglig tilbud. Vi ønsker å se hele mennesket. Våre medarbeidere er positive og hjelpsomme og tilbyr personlig oppfølging til enhver tid. Vi driver også aktiv rehabilitering gjennom vår fysikalske avdeling.
Vi har 3 godkjente offshore- og sjømannsleger. Du trenger ikke ha fastlege her for å benytte dette tilbudet og vi har god kapasitet.

Hvor

Vi er samlokalisert med Privatsykehuset Haugesund og holder til i Haraldsgata, midt i Haugesund sentrum. Senteret ble stiftet i 1994.

Priser

Haugesund Medisinske Senter er en privat klinikk med offentlig støtte. Vi kan derfor gi våre pasienter et rikt helsetilbud.

Visjon

Vår visjon er helse, miljø og sunnhet. Vi ønsker å være et helsehus for framtiden, og vi setter alltid pasienten først.

Timebestilling

Bestill time på tlf 52 70 39 00 eller send en SMS. Start tekstmeldingen med kodeord “HAUGESUND” + fødselsdato, navn og hva det gjelder. Send til telefonnummer 2097. Sensitiv informasjon skal ikke sendes på SMS. Tjenesten skal ikke brukes ved øyeblikkelig hjelp.

Du kan også nå oss på mail: post@haugesundmedisinske.no

Avbestilling av time må skje senest 24 timer før avtalt tid.

Telefon øyeavdeling: 52 70 39 10

Resepsjonen er åpen mellom kl 08.00 og kl. 15.00