Haugesund Medisenske Senter

Ernæring

Ragnhild Junge

Ragnhild R. Junge er utdannet med bachelor i ernæringsfysiologi og tilbyr tjenester innen kostholdsveiledning og vektproblematikk. Hun setter sammen skreddersydd kostholdsplan til sine klienter, etter nøyaktig anamnese av klientenes opprinnelige kosthold. Målet med dette er at klientene skal ha en følelse av å spise som før, og ikke oppleve at de er på diett, selv om kaloriinnholdet er lavere. Dette gjør det lettere å opprettholde den ønskede vekten i etterkant.

Timebestilling

52 70 05 50

 

Telefon: 907 90 769
E-post: r-jun@online.no

Kompetanseområder

I tillegg til å jobbe med generell vektproblematikk er andre viktige kompetanseområder:

Rådgivning og kostveiledning for diabetespasienter

Rådgivning om kosthold til ungdommer

Rådgivning om kosthold til klienter med særskilte behov

Grupper med høyt kolesterol/blodtrykk

Allergier og intoleranser

Kosthold på arbeidsplassen

Tilpassede foredrag

 

Kostholdsveiledning

Uavhengig av om målet er bedret prestasjon på trening, endret kroppssammensetning eller bedre helse, har kosthold en svært viktig rolle. Ragnhild tilbyr kostholdsveiledning, og ved behov individuelt tilpassede kostholdsplaner med oppfølging.

Kartlegging

Vi vil først kartlegge dine matvaner, som antall måltider per dag, energiinntak, sammensetning av næringsstoffer, hva du liker/ikke liker å spise og eventuelle allergier og lignende. På bakgrunn av informasjonen vi innhenter, og ditt aktivitetsnivå, vil vi utforme din personlige kostholdsplan. Om dine mål og behov forandrer seg over tid, tilbyr vi videre oppfølging og tilpasning av din kostplan.

Enklere hverdag

Vi har fokus på at du får et opplegg som er enkelt å gjennomføre, tilpasset din hverdag og som dekker kroppens ernæringsbehov. Våre kostholdsplaner inneholder vanlig mat som du får kjøpt på enhver dagligvarehandel. Vårt mål er å lære deg gode matvaner, samt gi deg kunnskapen du trenger for å ivareta et godt og sunt kosthold over tid.

Du trenger ingen henvisning for å få time, og det er kort ventetid

Kurs og tilbud

ENKEL TIME
Få enkle råd /tips til endring i kostholdet på en time. Her får du en enkel innføring i hva som er lurt å droppe, eventuelt bytte ut for å starte et bedre kosthold over lang tid.
590 kr

PERSONLIG KOSTHOLDSPLAN – 5 OPPFØLGINGSTIMER
Klienten får en personlig tilpasset kostholdsplan hvor vi kaloriberegner maten som klienten pleier å spise, med en innføring i hva den enkelte maten inneholder. Planen inneholder beregnede frokoster, lunsjer og middager.
3550 kr / 5000 kr (5 / 10 oppfølginger)

TO TIMERS KURS FOR UNGDOM – 1 OPPFØLGINGSTIME
Her gjennomgår vi kostholdet til ungdommen, og setter opp en plan for hva de bør spise gjennom dagen. Hvor mye plass det er til godsaker, for enten å passe på vekten som den er, eller eventuelt opp eller ned. Vi går også gjennom hva som er lurt, viktig å spise, for å ha jevn energi gjennom dagen. De får med seg en plan hjem, der en vanlig ukedag og en helgedag er beskrevet.
1190 kr

PERSONLIG KOSTPLAN FOR PARTNERE SOM HAR FELLES MÅLTIDER.
(5 oppfølgingstimer)
Pris felles oppfølging 4250 kr
Pris individuell oppfølging 4750 kr (for begge).

10 KG PÅ 10 UKER
Personlig kostplan med 5 timer oppfølging og 10 timer trening/tur. Planen inneholder kaloriberegnede frokoster, lunsjer og middager. Kostplanen inneholder også smarte, sunne oppskrifter fra Ragnhild.
Sammen med Ragnhild går deltakerne tur, og får i tillegg faglig prat. Her har vi hatt flere gjennomførte kurs med stor entusiasme fra deltakerne. Fortløpende påmelding. Forbehold om minst 5 påmeldte per kurs. Ta kontakt for informasjon om planlagte kurs.
4900 kr

5 KJAPPE KILO PÅ 1 MÅNED
Her får du en ferdig skrevet generell kostplan med kaloriberegnede frokoster, lunsjer og middager, tilpasset ditt kaloribehov. Kurset inneholder 2 oppfølginger. Fortløpende påmelding.
2500 kr

PERSONLIG KOSTHOLDSPLAN – SÆRSKILTE BEHOV
Klientene får en personlig tilpasset kostplan med 5 timer oppfølging. Det første vi gjør er å kaloriberegne maten som klientene pleier å spise, med en innføring i hva den enkelte maten inneholder. Deretter lager vi personlig kostplan for alle måltider etter klientens behov. For eksempel plakater med dagsbehov på kjøleskapsdøren.
3900 kr

Fant du ingen kurs som passer deg? Kontakt Ragnhild for individuelle løsninger og få en skreddersydd pakke tilpasset deg.