Haugesund Medisenske Senter

Kiropraktor Haugesund Lørdag åpent

HMS Kiropraktikk – Helsehuset Haugesund

Kiropraktor Maylinn Arnesen er på jobb lørdag 9:00 – 12:30.
Bestill time med Online booking eller ring 52703900.

Online Booking

Kiropraktor Haugesund – Maylinn Arnesen MChiro startet opp på Haugesund Medisinske Senter Kiropraktikk i august 2020! Hun kommer fra Årnes, Nes kommune i Viken fylke, og har studert ‘Masters of Chiropractic’ ved AECC University College i Bournemouth, England. Det siste året på studiet inkluderte å jobbe intensivt i klinikken ved skolen derhun behandlet klienter i alle aldersgrupper, alt fra spedbarn til eldre. Der har hun opparbeidet seg mye god kunnskap og erfaring som vil komme pasientene til gode. Kiropraktor Maylinn Arnesen har jobbet mye med spedbarn, og har vært en del av ammeklinikken Feeding Clinic Teamet på AECC. Dette inkluderte å samarbeide tett med jordmødre for å tilby en helhetlig behandling og veiledning til nybakte foreldre.

Maylinn Arnesen valgte kiropraktoryrket fordi hunønsker å utgjøre en forskjell i menneskers hverdag, og å fremme deres helse på en skånsom og effektiv måte. Hun har stort fokus på å tilby behandling med en helhetlig tilnærming til mennesket.

For kiropraktor Maylinn Arnesen har sport vært en stor del av hennes hverdag fra hun var liten. Hun har tidligere satset aktivt på is hockey, og har i flere år spilt fotball, drevet med turning og karate. I de seinere årene har hun trent mer pilates med fokus på kjernemuskulatur. På fritiden liker hun å være ute i naturen, gå turer, padle kajakk, og annen aktivitet og trening. I løpet av sin aktive idrettskarriere fikk Maylinn tidlig forståelse for betydningen av å trene riktig og viktigheten av et godt kosthold, og hun har opparbeidet seg bred kunnskap innenfor rehabilitering og opptrening som hun gjerne deler med sine klienter. Kiropraktor Maylinn er medlem av norske kiropraktorforening NKF.

Online Booking

Kiropraktor haugesund