Haugesund Medisenske Senter

Kiropraktor Aaron Fulton Brown

Book time

 

Kiropraktor Haugesund Medisinske Senter Kiropraktikk – Aaron Fulton-Brown

 


Kiropraktor Haugesund – Aaron Fulton-Brown  har tatt mastergrad i kiropraktikk, og ble uteksaminert ved Welsh Institute of Chiropractic i 2019. Han kommer fra Luton, som er en storby utenfor London, England. Etter mange ferier i Norge, forelsket han seg i naturen, friluftslivet og mulighetene her. Han bestemte seg derfor for å flytte hit våren 2020.

Kiropraktor Aaron har siden universitetetstiden vært opptatt av å oppdaterer seg på nye teknikker og forskning innen fagfeltet. Noe som også gjenspeiles i hans behandlinger. Det er flere faktorer som spiller inn for å ha en god helse. Blant annet mener han at vedlikehold av kroppen i form av treningsøvelser vil optimalisere kiropraktikkbehandlingene.

Kiropraktor Aaron har erfaring med å behandle profesjonelle sportsutøvere og idrettslag i både Storbritannia og Norge. Han er kiropraktor for ishockey og rugbylaget i Haugesund. Aaron liker å være aktiv, og spiller også selv rugby på Haugesund Sea Eagles. I Storbritannia var han aktiv landhockey spiller. Hockey laget hans var med i Eurohockey turneringa og spillte mot andre lag i Europa.

Når kiropraktor Aaron skal koble av liker han blant annet å fiske, og gå på tur for å oppdage nye steder.

 

Book time