Haugesund Medisenske Senter

Kiropraktor Haugesund – James Rijkuiter

Book time

Kiropraktor Haugesund Medisinske Senter Kiropraktikk- James Rijkuiter

Kiropraktor HaugesundKiropraktor Haugesund – James Rijkuiter ved Haugesund Medisinske Senter Kiropraktikk, har vært aktiv i ulike typer idrett både som utøver og trener. Han begynte i utgangspunktet å studere fysioterapi i hjemlandet Nederland. Men han fant da ut at han heller ville satse på kiropraktor utdanningen når han fikk tilslag ved AECC, England. James flyttet derfor samme år til Bournemouth (England) for å studere kiropraktikk.

Han fikk sin tittel Masters i Chiropractic ved Anglo European College of Chiropractic (AECC) i Bournemouth. Kiropraktor James Rijkuiter har vært aktiv innen sport også som student. I sitt siste år på i studiene var han en del av Chiropractic Sports Injury Teamet for Bournemouth Poppies fotballklubb. Oppgaver der innbefattet skadeforebygging og behandling av utøverne. Hvilket involverte funksjonell vurdering og utvikling av et skreddersydd styrke- og kondisjons-program.

Etter endt mastergrad begynte James å jobbe som kiropraktor i Haugesund. Her ble han stolte faren til Sandine! James har jobbet for flere klinikker i området før han fikk muligheten til å begynne å jobbe på Helsehuset Haugesund. James snakker norsk, engelsk og nederlandsk.

Hans utdanning er fokusert rundt områdene sport, bevegelse, velvære, livsstil og vitenskap. Denne bakgrunnen, kombinert med videreutdanning og internasjonal erfaring gir ham et sunt virkelighetssyn med fokus på de rette tingene!

 

Book time