Haugesund Medisenske Senter

Kiropraktor Vebjørn Karlsen

Book time

 

Kiropraktor Vebjørn KarlsenKiropraktor – Vebjørn Karlsen MChiro ved Haugesund Medisinske Senter Kiropraktikk, har hatt en aktiv oppvekst med stor interesse for fotball og løping. Han har også interesse for mat og ernæring og hvordan maten vi spiser påvirker helsen, spesielt opp mot kroniske sykdommer og overvekt.

Vebjørn begynte sin kiropraktorutdanning høsten 2018 etter endt tjeneste i forsvaret og fikk sin mastergrad i kiropraktikk sommeren 2023 ved Angelo European College of Chiropractic (AECC). Han skrev hovedoppgave om nakkeindusert hodepine og utviklet en interesse for å behandle pasienter med nakke/skulderproblematikk. Vebjørn har også skrevet en forskningsrapport om korsryggplager hos unge idrettsutøvere.

Gjennom oppveksten hadde Vebjørn mange idrettsskader som trigget interessen for kropp og helse, han er bevisst på at riktig trening og riktig ernæring kan hindre mange trenings og arbeids relaterte plager. Han er opptatt av folkehelsen og ønsker å oppmuntre folk flest til å bli mer bevisst på egen helse. Han ønsker at flest mulig skal oppleve en hverdag med masse energi som er fri fra smerter og plager.

Han benytter en rekke behandlingsmetoder som: triggerpunkt og annen bløtvevsbehandling, nålebehandling, muskeltøying, samt kiropraktisk leddjustering. Vebjørn kan også gi råd om kosthold, trening og ergonomi.

Vebjørn er opprinnelig fra Egersund og har gjennom studieårene jobbet som assistent ved det lokale sykehuset. Han er også medlem av Norsk Kiropraktor Forening (NKF).

 

Ring Kiropraktor Vebjørn Karlsen etter kl. 15:00 på 91 88 91 34.

 

Book time

 

Kiropraktikk NKF