Kurs og tilbud

ENKEL TIME
Få enkle råd /tips til endring i kostholdet på en time. Her får du en enkel innføring i hva som er lurt å droppe, eventuelt bytte ut for å starte et bedre kosthold over lang tid.
590 kr

PERSONLIG KOSTHOLDSPLAN – 5 OPPFØLGINGSTIMER
Klienten får en personlig tilpasset kostholdsplan hvor vi kaloriberegner maten som klienten pleier å spise, med en innføring i hva den enkelte maten inneholder. Planen inneholder beregnede frokoster, lunsjer og middager.
3550 kr / 5000 kr (5 / 10 oppfølginger)

PERSONLIG KOSTPLAN FOR PARTNERE SOM HAR FELLES MÅLTIDER.
(5 oppfølgingstimer)
Pris felles oppfølging 4250 kr
Pris individuell oppfølging 4750 kr (for begge).

TO TIMERS KURS FOR UNGDOM – 1 OPPFØLGINGSTIME
Her gjennomgår vi kostholdet til ungdommen, og setter opp en plan for hva de bør spise gjennom dagen. Hvor mye plass det er til godsaker, for enten å passe på vekten som den er, eller eventuelt opp eller ned. Vi går også gjennom hva som er lurt, viktig å spise, for å ha jevn energi gjennom dagen. De får med seg en plan hjem, der en vanlig ukedag og en helgedag er beskrevet.
1190 kr

10 KG PÅ 10 UKER
Personlig kostplan med 5 timer oppfølging og 10 timer trening/tur. Planen inneholder kaloriberegnede frokoster, lunsjer og middager. Kostplanen inneholder også smarte, sunne oppskrifter fra Ragnhild.
Sammen med Ragnhild går deltakerne tur, og får i tillegg faglig prat. Her har vi hatt flere gjennomførte kurs med stor entusiasme fra deltakerne. Fortløpende påmelding. Forbehold om minst 5 påmeldte per
kurs. Ta kontakt for informasjon om planlagte kurs.
4900 kr

5 KJAPPE KILO PÅ 1 MÅNED
Her får du en ferdig skrevet generell kostplan med kaloriberegnede frokoster, lunsjer og middager, tilpasset ditt kaloribehov. Kurset inneholder 2 oppfølginger. Fortløpende påmelding.
2500 kr

PERSONLIG KOSTHOLDSPLAN – SÆRSKILTE BEHOV
Klientene får en personlig tilpasset kostplan med 5 timer oppfølging. Det første vi gjør er å kaloriberegne maten som klientene pleier å spise, med en innføring i hva den enkelte maten inneholder. Deretter lager vi personlig kostplan for alle måltider etter klientens behov. For eksempel plakater med dagsbehov på kjøleskapsdøren.
3900 kr

 

Fant du ingen kurs som passer deg? Kontakt Ragnhild for individuelle løsninger og få en skreddersydd pakke tilpasset deg.