Hva kan jeg forvente av kiropraktikk behandlinger?

Informasjon til alle pasienter ved HMS Kiropraktikk


 

Hva kan jeg forvente?

Ved å kontakte vår klinikk. Du nå tatt dine første steg mot en bedre helse. Kiropraktikk behandlinger er annerledes i den forstand. Det byr på nye måter å oppnå en bedre helse og/eller forebygge dette. HMS Kiropraktikk har hjulpet mange mennesker. Mennesker med ulike diagnoser. Så det første vi kan tilby er håp. Du vil motta en masse av det her hos oss.

HMS Kiropraktikk har laget dette informasjons arket til deg så du vet hva du kan forvente av dine første behandlinger hos oss.

Du vil møte kiropraktoren etter at du har fylt ut et skjema som beskriver deg og din helse historikk. Dersom du er en kandidat for kiropraktikk behandling, og vi tror at vi kan hjelpe deg, vil vår kiropraktor foreta en del tester av deg. Han vil studere hvordan du beveger og bøyer deg, og muligens teste dine reflekser. Ved å foreta diverse fysiske, ortopediske, nevrologiske og kiropraktikk tester vil vi få en indikasjon på hvor i ryggraden den mulige årsaken til ditt problem ligger. Våre undersøkelser er grundige og vil gi deg trygghet samt en bedre forståelse av hvordan vi jobber.

Vi studerer resultatene vi finner av disse undersøkelsene og gir deg en komplett rapport av våre funn. Vi viser deg deretter hva vi har funnet og hvilke konklusjoner vi kan trekke av dette. Videre vil vi anbefale deg en behandlingsplan som er tilpasset til ditt behov. Dersom vi ser at du heller trenger behandling av en annen profesjon vil vi henvise deg videre til rett plass.

Når din behandlingsplan for å oppnå dine mål for god helse foreligger, vil fremtidige behandlinger i begynnelsen være oftere og ta ca 15 minutter. Grunnen til disse hyppige behandlingene er å lokalisere og redusere låsninger i ryggraden samt overvåke din vei til en bedre helse.

Du vil nå bli en av utallige pasienter som har fått bedre helse, uten smertestillende medisiner eller operasjon.

Hvor lang tid vil det ta før jeg føler meg bra?

Noen pasienter blir bedre med en gang, mens andre opplever bedring etter måneder og av til tar det år. Alle er forskjellige og behandlingstiden varierer fra person til person. Faktorer som kan påvirke din behandlingstid er alder, din generelle helse, muskelmasse, diett og faktisk din innstilling /holdning til behandlingsplanen.

Må jeg ta røntgen eller MR?

Røntgen og MR bilder kan være til hjelp ved enkelte tilfeller. Bilder av din ryggrad, spesielt etter traume skader, kan bekrefte våre funn og gjøre din behandling mer presis. Vi vil gi deg beskjed om vi trenger dette etter at vi har gjennomført våre tester.

Når vil jeg få min første justering?

Når vi har identifisert at det foreligger en eller flere låsninger i ryggraden vil vi foreta spesifikk justering som blir gjort på korrekt plass av din kiropraktor. I forhold til hvor, fart, dybde og vinkelen vi foretar justeringen fra kommer av ekspertise som følger av utdanning, erfaring og en grundig forståelse av hele ryggraden og dens koblinger mot resten av kroppen. Noen ganger vil energien som kommer av disse justeringene gi en såkalt «poppe» lyd. Dette er ikke farlig, men kommer av væske i leddene. Denne lyden er ikke avgjørende for om en justering er suksessfull eller ei.

Kiropraktikk behandlinger - HMS Kiropraktikk

Ved å forbedre bevegelse og balanse i ryggraden vil en oppnå at skjelett, ledd, muskulatur og nervesystemet fungerer optimalt.

Vil jeg få smertestillende medisiner?

Nei, Kiropraktorer skriver ikke ut resepter. Vi tror på en naturlig leging av kroppen, men det kan i enkelte tilfeller være lurt å bruke en ispose ved smertelindring. Har du spørsmål vedrørende dette så spør oss gjerne og vi vil gi deg råd vedrørende dette. Bruk av ispose kan være en effektiv smertelindring uten negative bivirkninger som kan følge med ved bruk av medisiner.

Trygt og naturlig!

Kiropraktikk er en team basert behandlingsmåte for å oppnå bedre helse. Det vil si at du som pasient må jobbe sammen med kiropraktoren ved å følge behandlingsplanen som er gitt for å oppnå et godt resultat. Når du opplever resultatene av behandlingene: fortell det gjerne til de du er glad i. Millioner av pasienter opplever daglig gode resultater av kiropraktikk behandlinger.

 

VELKOMMEN TIL VÅR KLINIKK

HMS KIROPRAKTIKK

[sgmb id=”1″]

Tilbake til Kiropraktikk